ontwerpend leren

in de klas

 
 
 

Trainingen

Hoe jij een ontwerpexpert wordt

√ begeleid ontwerpactiviteiten met vertrouwen
√ stel goede ontwerpvragen bij je thema’s
√ ga meteen aan de slag met onze inspiratie
√ vergroot creativiteit bij kinderen
√ koppel ontwerpen aan je onderwijsaanbod
√ herken en stimuleer ontwerpvaardigheden

   

BEKIJK TRAININGSAANBOD

INSPIRATIESESSIE: ONTWERPEN MET DE ONTWERPBOX
Wil je ervaren hoe simpel het kan zijn om te ontwerpen met kinderen, maar wil je eerst een laagdrempelige kennismaking? Dan is deze actieve 1 uur durende training vol inspiratie iets voor jou. De volgende dag kun je, met hulp van de handige ontwerpbox, meteen met de kinderen aan de slag. Wij geloven dat iedereen kan ontwerpen, ook jij!

TRAINING: MAAK JE EIGEN ONTWERPVRAGEN
Een goede ontwerpvraag stellen is niet altijd makkelijk. Maar wel heel belangrijk! Ontwerp een brug levert heel andere resultaten op dan Hoe kun je naar de overkant? In deze 1,5 uur durende training leer je open ontwerpvragen stellen die passen bij je onderwijsaanbod, bij de thema’s die aan bod komen of bij (prenten)boeken.

TRAINING: ONTWERPVAARDIGHEDEN EFFECTIEF INZETTEN
Kinderen op een effectieve manier verder helpen als ze vastlopen, is nog niet zo makkelijk. Omdat het vastlopen veel verschillende oorzaken kan hebben. Verdiep je in deze dynamische 1,5 uur durende training in de ontwerpvaardigheden met als doel om kinderen een stapje verder te helpen.

TRAINING: ONTWERPEN MET JONGE KINDEREN
Onderzoek laat zien dat onze creativiteit drastisch afneemt als we ouder worden. Terwijl 98% van de jongste kinderen net zo creatief is als een expert. Deze creativiteit kun je perfect vasthouden en blijven stimuleren door te ontwerpen. Leer in deze 1,5 uur durende training specifiek de do en don’ts bij ontwerpen met jonge kinderen. 

TRAINING OP MAAT
Al onze trainingen worden online of bij jou op locatie verzorgd en op maat gemaakt op de manier die voor jou en je collega’s het beste uitkomt! 

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan voor een training.

INSPIRATIESESSIE

Ontwerpen inzetten
voor leesbevordering

April 2021 (datum volgt)

Online inspiratiesessie

 

Gratis poster met ontwerpvaardigheden